BRANCHES

T²-DOC bv produceert documentatie voor defensie, industrie, machinebouw en maritiem. Lees gauw verder wat wij voor u kunnen betekenen.

ONZE
BRANCHES

Van origine is T²-DOC bv begonnen met het schrijven van documentatie voor defensie, sinds enkele jaren zijn we meer toegespitst op de industrie, machinebouw, de maritieme sector.

Lees gauw verder wat T²-DOC bv voor uw bedrijf kunt doen.

DEFENSIE

De wereld is continue aan het veranderen. De bedreiging voor de wereldvrede is momenteel substantiëler dan ooit. Hierdoor staat de ontwikkeling van nieuwe verdedigingstechnieken niet stil.

INDUSTRIE

De industrie is een verzamelnaam van professionele bedrijven die hun bijdragen leveren aan de nationale economie als de wereldeconomie. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op.

MACHINEBOUW

In de wereld van machinebouw staat de ontwikkeling niet stil. Steeds vaker worden technieken gebruikt die voorheen nog in ontwikkeling waren en niet wijd toegepast zijn in de machinebouw.

MARITIEM

De maritieme wereld is volop in beweging. De innovaties volgen elkaar in snel tempo op. Door al deze innovaties en nieuwe producten en techniek is een goede technische handleiding onmisbaar.

OFFERTE?VRAAG DEZE VRIJBLIJVEND AAN!
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte!